Contacteer Ons
Mail Ons
Offerte Aanvraag
Antwerpen Verhuizen
FAQ2023-03-24T22:59:29+00:00

FAQ

Vragen over verhuizen.

FAQ

Hier zijn enkele van de veelgestelde vragen over verhuizen met antwoorden. Voor onze kwaliteit verbeteren we onze diensten met uw vragen over verhuizen.

Wat zijn uw betalingsvoorwaarden?2022-10-02T10:38:35+00:00

De betaling gebeurt na de verhuizing. Contant heeft de voorkeur. Bankcontact is ook mogelijk.

Zijn onze goederen veilig?2022-10-13T19:23:57+00:00

Antwerpen Verhuizen belooft een persoonlijke, vriendelijke en competente service van begin tot eind. In geval van schade zijn uw artikelen volledig verzekerd.

Zijn de kosten van verhuizen in het weekend hoger?2022-10-13T19:24:54+00:00

Onze tarieven zijn voor elke dag van de week hetzelfde. Wij rekenen geen premie voor het weekend

Hoeveel mannen heb ik nodig om te verhuizen?2022-10-13T19:26:15+00:00

Het aantal mensen dat aan uw verhuizing werkt, is afhankelijk van het aantal benodigde handen, dat wordt bepaald door onze enquête, of van de informatie die u ons heeft verstrekt. Gemiddeld gebruiken wij 2 mannen afhankelijk van uw verhuisschema of te verhuizen spullen.

Wat kost verhuizen in Antwerpen?2022-10-13T19:40:17+00:00

De beste manier om de kosten van uw verhuizing laag te houden, is door een betaalbaar verhuisbedrijf in te huren. U kunt de beste voor u vinden door rond te bellen en offertes aan te vragen om te vergelijken. Zorg ervoor dat u ook hun diensten vergelijkt. De beste service zal een balans vinden tussen betaalbaarheid en kwaliteit.

Neem een bedrijf als het onze, een bedrijf dat lage prijzen combineert met uitzonderlijke klantenservice. Als je al zo lang actief bent in en rond Antwerpen als wij, moet je iets goed doen! We zijn vastbesloten om uitstekende klantenservice toegankelijk te maken, dus we houden onze prijzen zo concurrerend mogelijk.

Wij voeren uw verhuizing in de omgeving van Antwerpen graag uit tegen een redelijk tarief. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Welke prijzen bieden jullie aan?2022-10-02T17:34:06+00:00

Bij een verhuizing in Antwerpen moet je rekening houden met een aantal verschillende kosten. Als u een huis koopt, heeft u waarschijnlijk makelaarskosten te verwerken. Als je huurt, wordt er waarschijnlijk van je verwacht dat je een aanbetaling doet. Daarom tellen de meeste mensen hun centen tijdens het verhuizen. Niemand wil meer uitgeven dan strikt noodzakelijk is.

Om die reden overwegen sommige mensen om te bezuinigen op ondersteuning zoals een verhuisbedrijf. Dat raden we ten zeerste af. Uiteindelijk is het een valse economie. Je moet nog steeds betalen voor een busje, nietwaar? Waarom niet wat meer betalen en genieten van de gemoedsrust van de professionals die uw verhuizing verzorgen? Hoe dan ook, het hoeft geen fortuin te kosten; zoek gewoon een bedrijf met betaalbare tarieven. In Antwerpen, dat zijn wij!

Je zult blij zijn dat je een betrouwbaar team hebt ingehuurd als de verhuisdag aanbreekt. Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn, geloof het of niet. Het kan gemakkelijk zijn met het juiste verhuisbedrijf aan uw zijde. Voor meer informatie, lees hier.

Waar moet ik op letten?2022-10-02T11:16:40+00:00

De kosten van een verhuisbedrijf variëren van dienst tot dienst. U kunt verwachten dat de kwaliteit van de dienstverlening ook varieert! Dus hoe vind je de heilige graal van verhuisbedrijven: een die zowel betaalbaar als compleet is? Het is makkelijker dan je zou denken. Wij vinden dat onze Antwerpse verhuisservice onder die categorie valt, en onze klanten zijn het daarmee eens!

Zoek naar bedrijven met lovende recensies en een goede reputatie. Idealiter zijn ze al een tijdje in bedrijf. Het is fijn als de lokale gemeenschap het bedrijf kent en kan getuigen van de kwaliteit ervan. Wanneer u een onbekend bedrijf inhuurt, neemt u een beetje een risico – zelfs als ze een verbazingwekkend lage prijs vragen!

Wees niet bang om bedrijven vooraf om offertes te vragen. Ze moeten deze kunnen verstrekken zonder de verplichting om te boeken. Je zult merken dat verstandige bedrijven wat vragen stellen voordat ze cijfers weggooien. Als je zegt dat een prijs te hoog voor je is en ze folden meteen naar iets veel kleiners, dan is dat een rode vlag! Zoek naar verhuisbedrijven die transparant zijn over de prijzen die zij rekenen. Het zou geen mysterie moeten zijn; het moet zin hebben!

Goed verhuisfirma nodig in Antwerpen?2022-10-02T17:31:24+00:00

Het is belangrijk dat u het juiste verhuisfirma kiest voor uw verhuizing. Zou u zomaar iemand vertrouwen om met uw persoonlijke bezittingen om te gaan? Ga er niet vanuit dat elke verhuis dienst in principe hetzelfde is! Sommige zijn veel efficiënter en professioneler dan andere. Sommige zul je moeten micromanagen om ervoor te zorgen dat ze de klus klaren. Anderen zijn ervaren en deskundig, in staat om het werk te voltooien zonder enige tussenkomst.

U kunt waarschijnlijk wel raden in welke categorie onze service valt. Klanten zijn vol complimenten voor onze uitgebreide service, daarom hebben we er alle vertrouwen in om onszelf te promoten bij mensen zoals jij. Wij vinden echter dat u ons niet op ons woord moet geloven.

Waarom vraag je in plaats daarvan niet eens rond bij de gemeente in Antwerpen? Mond-tot-mondreclame is meestal de manier waarop klanten voor het eerst over ons horen, en we zijn er een groot voorstander van om aanbevelingen te ontvangen van vrienden en familie die u vertrouwt. Hun advies zou je moeten helpen bij het kiezen van het juiste verhuisfirma in Antwerpen. Een andere manier om bedrijven te controleren, is door hun beoordelingen online te lezen. We zijn erg trots op die van ons, en we weten zeker dat je ze geruststellend zult vinden als je van plan was om onze verhuis dienst van Antwerpen te boeken.

Kan ik alleen verhuizen?2022-10-02T11:32:23+00:00

Als je op de verhuisdag geen professionele ondersteuning hebt, zul je het zware werk zelf moeten doen. Daar hoort niet alleen zwaar tillen bij, al is dat natuurlijk een belangrijk onderdeel van het werk. Je moet ook de hele verhuizing organiseren en coördineren. Als je van plan bent een team van vrienden te vragen om te helpen, onthoud dan dat je ze moet begeleiden en instrueren. Het klinkt als een recept voor conflicten!

Er zijn andere risico’s wanneer u een amateurverhuizing onderneemt. Als professionele dienst hebben wij de opleiding en ervaring om meubels en andere zaken veilig te verplaatsen. Het is onwaarschijnlijk dat jij en je vrienden dezelfde achtergrond hebben. Hierdoor heeft u niet alleen een verhoogd risico op schade aan uw eigendom, maar ook een verhoogd risico op letsel. Elk van deze mogelijke uitkomsten kan duurder zijn dan een verhuisbedrijf.

Daarom huren mensen over het algemeen liever een verhuisbedrijf in Antwerpen in. Het goede nieuws is dat er betaalbare bedrijven beschikbaar zijn. Zo staat ons bedrijf bekend om zijn lage prijzen en hoge kwaliteit. Klinkt dat niet superieur aan het proberen van een doe-het-zelf?

Verhuisfirma Antwerpen2023-03-06T19:06:34+00:00

Als je gaat verhuizen, kan het erg handig zijn om de hulp in te schakelen van een professionele verhuisfirma. Een verhuisfirma kan je helpen met het inpakken van je spullen, het demonteren en monteren van meubels, het transporteren van je bezittingen en nog veel meer. Als je in Antwerpen woont of naar Antwerpen verhuist, dan zijn er gelukkig genoeg opties als het gaat om verhuisfirma’s. In dit artikel zullen we meer vertellen over verhuisfirma’s in Antwerpen en waar je op moet letten bij het kiezen van een verhuisfirma.

Waarom een verhuisfirma inschakelen?

Er zijn veel redenen waarom je een verhuisfirma zou kunnen inschakelen. Ten eerste kan het erg veel tijd en stress besparen als je een professional inhuurt om je te helpen bij het inpakken en transporteren van je spullen. Verhuisfirma’s hebben ervaring met het verplaatsen van spullen en weten hoe ze kwetsbare items moeten inpakken en verplaatsen zonder dat ze beschadigd raken.

Daarnaast beschikken verhuisfirma’s over het juiste gereedschap en de juiste vrachtwagens om je spullen veilig te transporteren. Als je zelf geen vrachtwagen hebt of niet weet hoe je zware spullen moet verplaatsen, dan kan een verhuisfirma je hierbij helpen.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een verhuisfirma in Antwerpen?

Als je op zoek bent naar een verhuisfirma in Antwerpen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de ervaring en referenties van de verhuisfirma. Vraag vrienden, familie of kennissen of ze ervaring hebben met verhuisfirma’s in Antwerpen en welke firma’s ze zouden aanraden.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de diensten die de verhuisfirma aanbiedt. Wil je bijvoorbeeld dat de firma je spullen inpakt of ga je dit zelf doen? Wil je dat de firma je meubels demonteert en weer in elkaar zet of doe je dit liever zelf? Door te kijken naar de diensten die de firma aanbiedt, kun je een betere keuze maken voor jouw situatie.

Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de prijs die de verhuisfirma rekent. Vraag offertes op bij verschillende firma’s en vergelijk deze met elkaar. Let hierbij niet alleen op de totaalprijs, maar ook op wat er precies inbegrepen is in de prijs en of er extra kosten zijn voor bijvoorbeeld parkeervergunningen of het gebruik van een verhuislift.

vragen over verhuizen

Go to Top