Als je op de verhuisdag geen professionele ondersteuning hebt, zul je het zware werk zelf moeten doen. Daar hoort niet alleen zwaar tillen bij, al is dat natuurlijk een belangrijk onderdeel van het werk. Je moet ook de hele verhuizing organiseren en coördineren. Als je van plan bent een team van vrienden te vragen om te helpen, onthoud dan dat je ze moet begeleiden en instrueren. Het klinkt als een recept voor conflicten!

Er zijn andere risico’s wanneer u een amateurverhuizing onderneemt. Als professionele dienst hebben wij de opleiding en ervaring om meubels en andere zaken veilig te verplaatsen. Het is onwaarschijnlijk dat jij en je vrienden dezelfde achtergrond hebben. Hierdoor heeft u niet alleen een verhoogd risico op schade aan uw eigendom, maar ook een verhoogd risico op letsel. Elk van deze mogelijke uitkomsten kan duurder zijn dan een verhuisbedrijf.

Daarom huren mensen over het algemeen liever een verhuisbedrijf in Antwerpen in. Het goede nieuws is dat er betaalbare bedrijven beschikbaar zijn. Zo staat ons bedrijf bekend om zijn lage prijzen en hoge kwaliteit. Klinkt dat niet superieur aan het proberen van een doe-het-zelf?