De kosten van een verhuisbedrijf variëren van dienst tot dienst. U kunt verwachten dat de kwaliteit van de dienstverlening ook varieert! Dus hoe vind je de heilige graal van verhuisbedrijven: een die zowel betaalbaar als compleet is? Het is makkelijker dan je zou denken. Wij vinden dat onze Antwerpse verhuisservice onder die categorie valt, en onze klanten zijn het daarmee eens!

Zoek naar bedrijven met lovende recensies en een goede reputatie. Idealiter zijn ze al een tijdje in bedrijf. Het is fijn als de lokale gemeenschap het bedrijf kent en kan getuigen van de kwaliteit ervan. Wanneer u een onbekend bedrijf inhuurt, neemt u een beetje een risico – zelfs als ze een verbazingwekkend lage prijs vragen!

Wees niet bang om bedrijven vooraf om offertes te vragen. Ze moeten deze kunnen verstrekken zonder de verplichting om te boeken. Je zult merken dat verstandige bedrijven wat vragen stellen voordat ze cijfers weggooien. Als je zegt dat een prijs te hoog voor je is en ze folden meteen naar iets veel kleiners, dan is dat een rode vlag! Zoek naar verhuisbedrijven die transparant zijn over de prijzen die zij rekenen. Het zou geen mysterie moeten zijn; het moet zin hebben!