LADDERLIFT ANTWERPEN

Ladderlift Antwerpen.

Huur een Ladderlift

Moet u zware voorwerpen verplaatsen. U woont op de 5e verdieping van een gebouw. Het meubilair de trap op klimmen is onmogelijk, moeilijk of zelfs gevaarlijk.

Antwerpen Verhuizen heeft de oplossing. Voor het huren van de meubellift met een draagvermogen van 300 kg die naar wens tot de 8e verdieping kan gaan.

De liftoplossing heeft de voorkeur als uw trappen te steil zijn en uw binnendeuren te smal. Kies voor de liftoplossing om uw rug te ontlasten. En de structuur van uw gebouw te behouden!

Alles is Mogelijk

We evalueren onze service voortdurend om ervoor te zorgen dat we ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en we zetten ons volledig in om uw toegangsproblemen op een professionele en vriendelijke manier op te lossen.

We erkennen dat mensen soms niet altijd “van A naar B gaan”. Ons motto is ‘we verplaatsen alles, overal en altijd’ en daarom bieden we onze Liftdienst aan. Zwaar tillen, verhuisdozen, meubels, bureaus, koelkasten en wasmachines… geef ons letterlijk alles en we verhuizen het!